torsdag 15. oktober 2009

Mitt utplasseringssted

Jeg skal være utplassert på Økonomisko på Kuben som jeg sa i forrige innlegg. Bildet som jeg har lagt inn er ikke av den skobutikken som jeg skal være utplassert i, men jeg fant ikke noe bilde fra Økonomisko Kuben, så jeg bruker dette i steden for å ikke ha noe bilde i det hele tatt.

Jeg gleder meg veldig til å være utplassert de to ukene i November, for det å jobbe i butikk har jeg alltid synes vært spennende. Jeg har vært utplassert i en butikk før, det var en fotobutikk, hvor jeg trivdes veldig godt, men det er nok noe annet å være utplassert i en skobutikk.

Økonomisko er en kjede butikk som har sko for alle, til en fin pris.. Økonomisko ble åpnet på Kuben senter Høsten 2008. I disse to ukene skal jeg jobbe fra 10-17 på hverdager :-)

onsdag 14. oktober 2009

14.10.2009

Hei..
Jeg heter Marte og jeg går på Service og Samferdsel på Ringerike videregående skole. Idag på skolen fikk vi i oppgave å lage en blogg til utplasserings perioden vi skal ha i uke 46 & 47. Jeg skal være utplassert hos Økonomisko som ligger på Kuben..Jeg gleder meg veldig til å være utplassert der.


I fjor så var jeg utplassert både i Dalsbråthen Barnehage og hos Fotograf Kind. Det var veldig lærerrikt å være hos Fotograf Kind, for det er både et fotostudio og en butikk, og jeg lærte om kundebehandling.