tirsdag 1. desember 2009

Kompetansemål


En av mine siste dager i utplasseringa, så hjalp Anita meg med de kompetansemålene. Så jeg har skrivi ned det. Jeg har også fått låne en bok som heter "Medarbeiderhåndboken" som jeg kan få lov til å se i, om det er noe jeg lurer på med de kompetansemålene..

Økonomisko er en landsdekkende kjede. Med kjedeeide butikker og Franchise. Avdelingen jeg var utplassert i er en Franchise. Med en franchise taker som sitter øverst med det økonomiske, og butikksjef har drift ansvar. Avdelingen jeg var utplassert i har 4 ansatte, som er NK og to deltid.
Rammebetingelser er det Økonomisko sentralt som bestemmer.

Kampanjer hver måned som er bestemt fra sentralt hold, og det er felles markedsføring for hele landet i form av DM (et blad). Med faste annonser i Se&Hør hele året.
Hver avdeling står fritt til å kjøre aktiviteter og annonser utover dette.

Kjeden setter opp kamanjer i forhold til hvor vi er i sesong. Disse er klare i forkant av hver sesong, og blir presentert for butikk på kick-off.
Økonomisko= Å være et landsdekkende lavpris konsept på sko, som er best på pris til hele familien. Hvor fokuset er komersiell og komfortabel mote.
Nasking, skade på vare når den ankommer butikken, upar i esken, lite oppmerksomhet fra ansatte er ulike former for svinn.
Være mer oppmerksom, flinke til å sjekke par som vi gir til kunden ved salg er ting som vi kan gjøre for å forebygge og redusere svinn.
Kassa som er datastyrt som går opp mot egen pc som har lagerstyring. Programmet som blir brukt er Winsilver. Pc er også koblet til et Intranett. Noe av det vi kan gjøre på Winsilver er:
- Sjekke timesalg
- Artikkelstatistikk
- Periode total
- Lagerliste
Det er 30 dagers åpent kjøp.