tirsdag 10. november 2009

Ny dag på utplassering

Kom på jobb kl 10, og så gikk jeg for å tømme søppel. Når jeg hadde gjort det, så skjedde det ikke så mye, er veldig stille om dagen. Men det kom noen innom butikken litt innimellom :-)

Fikk også vite hva man skal gjøre om brannalarmen går på senteret !

1 kommentar:

  1. Hei på deg Marte!
    Måtte jo inn å titte på bloggen du fortalte om;-)
    Det er hyggelig å se at du synes det var spennende på jobb, og da spesielt i går. Alltid litt å rydde opp i etter helgetraffikken om det ikke er så mange kundene. Mandager og tirsdager er veldig rolige dager generelt inne på Kuben. Vi er nå også noen få dager før lønningsdag for mange som er den 12. Dette er også med å påvirker. Men jeg lover deg at det blir merer å gjøre i morgen. Da skal vi finne frem og pakke alle varene som skal til avdelingen i Kongsberg.
    Håper jentene tok godt vare på deg etter at jeg dro. Minsten min er ikke helt i form, men har klart seg uten å måtte kaste opp.
    Vi samtidig takke for at du valgte vår butikk til å være utplassert i. En spennende utfordring for både jentene og meg. Håper du vil trives hos oss og at du får et godt innblikk i hva Økonomisko står for som konsept. Ikke vær redd for å spørre om noe. Sees i morra. Anita

    SvarSlett